- Team HBH is een ploeg van ambitieuze, recreatieve coureurs die gaan voor wielrennen met wat extra. HBH manifesteert zich zowel op als langs het parcours. - Laatste update: 4 juli 2011

De voltallige HBH Marmotte selectie heeft zaterdag 2 juli j.l. de fameuze Marmotte cyclo uitgereden. Een prestatie van formaat waarmee nog maar weer eens aangetoond waartoe de HBH equipe tegenwoordig in staat is!

Op zondag 17 juli a.s. zal de HBH equipe zich presenteren aan het volk middels een criterium. Na afloop zal er in het Amsterdamse Westerpark (U weet wel, van het RTL programma Tour du Jour) gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje met de coureurs van gedachten te wisselen.

Bij deze gelegenheid zullen ook het nieuwe HBH tenue en de nieuwe HBH website worden gepresenteerd. "Het gaat onze ploeg momenteel voor de wind, daar moet je van profiteren, het ijzer smeden als het heet is. We weten tenslotte niet of team HBH de tweede helft van het seizoen ook zoveel spektakel kan bieden zoals de afgelopen weken het geval was. Sterker, we krijgen nu al diverse signalen waaruit we kunnen opmaken dat het nog een hele klus gaat worden om de voltallige equipe scherp te houden. Gelukkig komt er druk van achteruit met de herintrede van Il Nestore en Het Zorgenkind," aldus de HBH Ploegleiding.

Laatste reacties op het forum:
Topic Laatste reactie Door
17 juli HBH ZomerborrelDamn, de aflevering is alweer verwijderd!De Vondeling
Nieuwe website te bereikenMet de nodige pijn in mijn hart verlaat ik hierbij..Ijzeren Tinus
Nieuwe website te bereikenOm aan alle onzekerheid een einde te maken: De ni..Het HBH Web Management
17 juli HBH Zomerborrel[]Harry
17 juli HBH Zomerborrel[url]http://www.rtl.nl/xl/#/u/5ce84a92-c14a-3949-b..Ijzeren Tinus
Komende HBH koersen:
Naam koers Vertrek Route Ronde directeur

Het laatste nieuws:


Generatiegenoten nuchter na plotse dood Niels De Vriendt: ?Het is bijna ?gewoon? geworden dat een jonge renner kan sterven?

Jonge renner (20) laat het leven in oefenkoers Wortegem-Petegem, geen onderzoek naar overlijden: ?Niels liet zich twee weken geleden nog screenen?

Eerste Belgische profkoers na corona, meteen raak voor Deceuninck-Quick.Step: Sénéchal soleert naar zege in GP Vermarc

Voorzitter van wielerploeg overleden Niels de Vriendt: ?In één woord: topkerel?

Pakkende minuut stilte voor De Vriendt, ploegmaat Gosseye: ?Iedereen stond erop om hier te starten?

KOERS KORT. Vanmarcke wint oefenkoers in Outrijve - Bernard wint tweede rit virtuele Tour

Peeters geeft toe dat zijn renners met vragen zitten: ?De profs zijn allemaal getest, maar veel amateurs misschien niet?

Organisator van eerste profkoers over vele voorzorgsmaatregelen tegen corona

Trieste dood van Niels de Vriendt hangt als sombere schaduw boven eerste profkoers sinds coronabreak: ?Zijn ploegmaats willen rijden, als eerbetoon?

fietsen, wielrennen, Amsterdam, Het Behouden Huys, Het Behouden Huis,peleton, CheapDeals.nl, CheapDeals