De Fietsen

Kansen krijgen, kansen nemen..
Team HBH groeit en is ambitieus en daar hoort ook een professionele fietsenstal bij. Nog immer trekken er regelmatig HBH (aspirant)-coureurs erop uit om in den lande nieuw materiaal te scoren.

De laatste poging daartoe kwam van De Querulant en Dolle Dries, getuige onderstaande sfeer impressie:
"Op een druilerige zondag togen d'n Dries en de Querulant in een colonne van twee auto's richting tekentafel-stad Zoetermeer. Omdat we het niet geheel vertrouwden had d'n Dries een Nijmeegse agente in burger meegenomen, zodat we eventueel tot inbeslagname van de fietsen konden overgaan. In Zoetermeer bleek dat niet alleen Amsterdam over een Bijlmer beschikt; honingraatflats, openbaar vervoer op +1, sociaal onveilige hangplekken, rondhangende crimineeltjes, alle elementen waren aanwezig, we hebben alleen geen Amsterdam ArenA aangetroffen. Dat werd gecompenseerd door een spuuglelijk overdekt kinderparadijs, waar we ons een half uur moesten vermaken omdat de verkopende partij de afspraak niet goed had geÔnterpreteerd en niet thuis was. Toen de verkoper wel thuis was belandden we in een woonkamer die was volgestouwd met kinderen en fietsen (in beide gevallen een stuk of 6). Na het testen en keuren van de fietsen werd nog een jammerlijk mislukte poging tot afdingen gedaan, waarna d'n Dries en de Querulant uiteindelijk de volle mep betaalden en blij met hun nieuwe karretjes richting Amsterdam togen."

Dries is uiteindelijk thuisgekomen met een nette Koga Miyata Exerciser, afgemonteerd met Shimano RSX of RX 100 en SPD click pedalen terwijl de Querulant een luxe Giant Cadex CFR 2 (carbon frame!), afgemonteerd met de Shimana 105 groep, in de wacht heeft gesleept.

Beide coureurs, gefeliciteerd met hun nieuwe materiaal en nu maar wachten op het officiŽle debuut van beide heren....